020 3080647

Info@crowdfundingplan.nl

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving.


CrowdfundingPlan werkt heel simpel het is gratis te starten en zo geactiveerd!

CrowdfundingPlan biedt een kant-en-klaar platform waarmee een organisatie direct geld kan inzamelen voor één of meerdere doelen. Het is eenvoudig aan de website te koppelen en je kan het platform vervolgens eenvoudig promoten via Social Media, e-mail en uiteraard de eigen website. Betaling gaat via iDEAL, de financiële afwikkeling volledig electronisch en de donaties worden live verwerkt. Juist dit digitale karakter maakt Crowdfunding voor sport zo interessant. Helemaal omdat de kosten eens níet voor de baten uitgaan. Met het no-cure-no-pay-model gaan de kosten niet uit voor de baten en kunnen alle investeringen snel en veilig verwerkt worden. CrowdfundingPlan kan gebruikt worden voor meerdere doelen en alle donaties en obligatie-inschrijvingen zullen worden geregistreerd. Daarnaast heeft u een handig overzicht met live tussenstanden. Er zijn dus eigenlijk geen redenen om CrowdfundingPlan niet te gebruiken!

Voeg ambassadeurs toe

Start een crowdfundingactie voor je school. Bij ons kan je gebruik maken van de ambassadeur functie! Dit maakt het makkelijk om voor grote groepen een crowdfundingactie te starten. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop voor het goede doel of de jaarlijkse kinderpostzegel actie.

Hoe werkt het?

Je maakt een campagne aan. Voegt daar meerdere ambassadeurs aan toe. Ambassadeurs hebben een eigen crowdfundingpagina waar mensen kunnen doneren. Zo kan je per ambassadeur zien hoeveel er is opgehaald en op de hoofdpagina zie je het totaal bedrag wat alle ambassadeurs hebben opgehaald.

Kant-en-klaar platform

Promotie via Social Media

Betalen via iDEAL

Gratis ondersteuning

Start nu zelf een campagne

Laat je dromen uitkomen

LIMITED TIME OFFER

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

CrowdfundingPlan heeft iets te vieren! Daarom tijdelijk 50% KORTING op onze licentie.