Successen

CROWDFUNDING | FRISBEE| WK | DUBAI 

Jullie succes is ook ons succes

Nederlands Beach Frisbee Team

Nederlands Beach Frisbee Team

Het Nederlands Beach Frisbee Team had zich voor het WK in Dubai gekwalificeerd. Geweldig natuurlijk! Maar dat kost wel geld. Er was in totaal €20.000,- nodig en omdat de teamleden (16) studenten zijn konden ze dat niet zelf ophoesten. Ze kwamen bij SponsorVisie om een hoofdsponsor te vinden. Maar hoe doe je dat?

Het idee

De sport Frisbee kent maar 1800 actieve beoefenaars in Nederland en is relatief onbekend. Geen gemakkelijke opgave. Crowdfunding was de oplossing. Het doel van de crowdfundingcampagne met slimme tegenprestaties en leuke activiteiten was niet alleen direct geld ophalen, maar ook om aandacht te vragen en in de media te komen. Dan weet je nooit wat er precies kan gebeuren.


Nederlands Beach Frisbee Team

Resultaat: € 8.500,-, veel publiciteit en een hoofdsponsor.


Uiteindelijk kregen ze een interview in het 3FM journaal en kregen ze de gevraagde exposure! Het resultaat: een hoofdsponsor: Yellowbrick. Gevolg: Het team kon naar het WK en behaalde daar een respectabele 9e plaats! Geweldig toch?


Voetbalvereniging Duinrand S

Voetbalvereniging Duinrand S

Voetbalvereniging DuinrandS is tijdens de kerstdagen geconfronteerd met een brand in de kantine, de schade is aanzienlijk.Met behulp van crowdfunding hopen we op een mooie bijdrage t.b.v. het herstellen van de schade. Wat extra zuur is, is het feit dat de kantine aan het begin van dit seizoen met de hulp van veel vrijwilligers was opgeknapt.

Het goede nieuws

”Wat een geweldige leden, vrijwilligers, sponsoren, familieleden en vrienden heeft DuinrandS. Binnen 5 dagen is het streefbedrag behaald !!. Het bestuur heeft aangegeven daar heel ontzettend blij mee te zijn. Daar kan straks het nodige mee worden aangeschaft. Tijdens de Nieuwjaarsactiviteiten gingen er diverse stemmen op om het streefbedrag van de campagne te verhogen, maar dat gaan we niet doen. Vele donateurs hebben meegeholpen om juist dat bedrag bij elkaar te brengen. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat de brand ook in de kantine veel schade heeft veroorzaakt en daarom is het mooi dat de campagne een looptijd heeft van 2 maanden. Want dat geeft ons de kans om door te gaan met deze campagne zodat we met elkaar hopelijk het streefbedrag ruim gaan overschrijden.”


Duinrand S Resultaat: € 12.664,- voor de renovatie van de kantine.


SC Rheden

SC Rheden

Een tornado heeft op dinsdag 4 juni. een enorme schade veroorzaakt op Sportpark IJsselzicht, het sportpark van sc Rheden. Door omgevallen bomen en rondvliegende takken en andere voorwerpen is o.a. een lichtmast verwoest, zijn meerdere dug-outs kapot of zelfs ingestort en ook de kleedaccomodatie is er slecht aan toe; meerdere muren zijn beschadigd en het dak is zelfs in zijn geheel weggeblazen. En dat terwijl de boel afgelopen maanden net een flinke opknapbeurt heeft gehad.

Het idee

Met het oog op de plannen om uit te groeien tot een multifunctioneel complex, waarbij ook nieuwe kleedkamers horen, is het zonde om nu de schade voor veel geld te repareren. Dit bedrag kan beter worden geïnvesteerd in de bouw van volledig nieuwe kleedkamers. Hier hoort natuurlijk wel een ander kostenplaatje bij: €250.000! Een mooie investering maar omdat deze uitgave zo’n 10 jaar eerder komt dan verwacht, heeft sc Rheden dit bedrag zelf niet volledig op de plank liggen. En daarom vragen we jouw hulp!


SC Rheden resultaat: € 19.713,-


Hulp!? Die kwam er zeker. Ze haalde in totaal bijna €20.000 op. Dat is niet genoeg om het hele complex te verbouwen maar het is wel een groot bedrag om een mooie nieuwe start voor SC Rheden.


thin

LIMITED TIME OFFER

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

CrowdfundingPlan heeft iets te vieren! Daarom tijdelijk 50% KORTING op onze licentie.

Schuiven naar boven