020 3080647

Info@crowdfundingplan.nl

Workshop overzicht

Presentatie of workshop bijwonen

De workshop is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen en andere clubs. In de workshop zal worden behandeld hoe een lokale vereniging crowdfunding kan inzetten om extra inkomsten te genereren en specifieke initiatieven te realiseren. Tijdens deze avond krijg je concrete tips, trucs en tools aangereikt die je in staat stellen direct met crowdfunding aan de gang te gaan.

Bent u niet aangesloten bij de organiserende organisatie? Dan kunnen wij bij de organisatie navragen of u toch deel kan nemen. Stuur ons in dat geval even een mailtje via: info@sponsorvisie.nl. of vul het formulier in onderaan de pagina.

Geen evenementen gevonden!

Peter van Baak,

Specialist in sponsoring

”Ik vind niets leuker om de sponsorwervers in Nederland te laten zien op welke manier ze succesvoller kunnen zijn”.

Ervaring

Peter van Baak, medeoprichter van SponsorVisie en CrowdfundingPlan, heeft sport en commercie door de aderen vloeien. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Peter verzorgde al talloze presentaties voor de ING, KNVB, het Nederlands Handbal Verbond en diverse gemeentes, zoals Zoetermeer en Nieuwkoop.

Workshop beoordeling

De workshops die hij namens ING en KNVB geef worden door de deelnemers met een 8,4 beoordeeld.

ALLE SOORTEN EN MATEN

Crowdfunding recenties

“SponsorVisie leidde een introducerende bijeenkomst over sponsoring voor de Haagse sportverenigingen. Hun frisse kijk op sportsponsoring bij verenigingen, voorbeelden en praktische tools zijn met groot enthousiasme ontvangen en hebben de clubs geïnspireerd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan.”

”Ik maak het niet elke dag mee dat er zo’n goede presentatie wordt gegeven. Een presentatie vanuit passie inspireert de “luisteraars” enorm. Peter, dit weet jij echt goed over te brengen. Mij heeft het in ieder geval overtuigd om verder te gaan waar ik mee bezig ben (ook buiten de Schoolsport Olympiade) en wellicht vraag ik je nog eens om raad in de toekomst.” 

”Beste Peter, dank voor de presentatie. Complimenten voor je verhaal. Erg goed gebracht en sterke inhoud. Kreeg na afloop ook veel positieve reacties.”

”Waardevol aan de workshop was dat je op een andere manier naar sponsoring ging kijken dan gebruikelijk. Leuke en verduidelijkende praktijkvoorbeelden. Diverse nieuwe inzichten gekregen over het aantrekken van sponsoren en waar je ze het beste kunt zoeken / hoe te benaderen.”

Workshop aanvragen

Wilt u graag een workshop bijwonen of een workshop aanvragen!? Dat kan, vul dit korte formulier in en dan nemen we contact met op!

LIMITED TIME OFFER

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

CrowdfundingPlan heeft iets te vieren! Daarom tijdelijk 50% KORTING op onze licentie.