020 3080647

Info@crowdfundingplan.nl

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving.


CrowdfundingPlan werkt heel simpel het is gratis te starten en zo geactiveerd!

CrowdfundingPlan biedt een kant-en-klaar platform waarmee een organisatie direct geld kan inzamelen voor één of meerdere doelen. Het is eenvoudig aan de website te koppelen en je kan het platform vervolgens eenvoudig promoten via Social Media, e-mail en uiteraard de eigen website. Betaling gaat via iDEAL, de financiële afwikkeling volledig electronisch en de donaties worden live verwerkt. Juist dit digitale karakter maakt Crowdfunding voor sport zo interessant. Helemaal omdat de kosten eens níet voor de baten uitgaan. Met het no-cure-no-pay-model gaan de kosten niet uit voor de baten en kunnen alle investeringen snel en veilig verwerkt worden. CrowdfundingPlan kan gebruikt worden voor meerdere doelen en alle donaties en obligatie-inschrijvingen zullen worden geregistreerd. Daarnaast heeft u een handig overzicht met live tussenstanden. Er zijn dus eigenlijk geen redenen om CrowdfundingPlan niet te gebruiken!

Promotie via social media

Veel behandelingen zijn beschikbaar in nederland. Maar niet alle behandelingen vallen binnen je zorgverzekering of in sommige gevallen ben je uitbehandeld. Vaak word je verwezen naar het buitenland om een behandeling aan te gaan. Die behandelingen zijn vaak heel duur.

Hoe werkt het?

Dat is eigenlijk heel simpel. Je maakt een campagne aan, vult alles in. Nadat het platform is voltooid kan je de actie meteen delen via je eigen social media kanalen en kunnen vrienden, familie en/of kennissen meteen beginnen met doneren!

Kant-en-klaar platform

Promotie via Social Media

Betalen via iDEAL

Gratis ondersteuning

Start nu zelf een campagne

Laat je dromen uitkomen

LIMITED TIME OFFER

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

CrowdfundingPlan heeft iets te vieren! Daarom tijdelijk 50% KORTING op onze licentie.